vineri, 9 octombrie 2009

a trecut vara si a venit....munca :)

hooraaay!

de ce , de unde atat entuziasm?

Nu a fost vacanta multumitoare?

Ba da, a fost chiar grozava, a fost o mare oaza de odihna, dar si un prilej de invatare si cunoastere a noi oameni interesanti si foarte interesanti.

Cu ce am ramas dupa aceasta vara?

Hmmm...pai m-am trezit a fi masteranda in doua Universitati, in doua orase chiar - da, se poate.
Asadar, sunt fericita studenta a Masteratului de Tehnici de Dezvoltare si Optimizare a Potentialului Uman si Managementului Comportamentului, in cadrul Catedrei de Psihologie Clinica a F.P.S.E. , Universitatea Babes-Bolyai si nou venita in domeniu (cel putin din punct de vedere formal) Stiintelor Educatiei, prin programul masteral de Management de Sistem si Proces in Organizatiile Educationale, Universitatea de Vest, Timisoara - which, by they way, seems to be my sencond home now.

Sunt una dintre entuziastii membrii ai Comisiei Educationale ANOSR si (oh, Yes!) ma ocup de domeniul Asigurarii Calitatii in Institutiile de Invatamant Superior din Romania. Imi place? I love it.
Tocmai ce m-am intors de la seminarul anual al IEP din Copenhaga, unde s-au discutat, tratat, rasturnat o groaza de noi provocari si abordari din domeniul QA. - pentru astfel de detalii tehnice, poate intr-un alt post sau...un bloguletz mai de specialitate...vom vedea(m).

Oricum, sunt extrem de recunoascatoare si fericita pentru ca rausesc sa fac ce imi place , fapt pentru care nu ma sperie workloadul nu chiar insignifiant care ma asteapta, ci, dimpotriva , ma implineste.

spor la munci tuturor si va doresc sa va gasiti acea munca/scoala/ocupatie care va face ziua roditoare si va alimenteaza cu pasiune si perseverenta!

semnat,
Eu

3 comentarii:

Andi spunea...

bravo bravo! mult spor!

PS: "vom vedeam" ala e genial :P

Ali Gavra spunea...

yeah yeah, I get it, sunt o gramada de greseli...intentionate sau nu, butonizate sau pur si simplu strecurate.

oricum s-o prins chintesenta.

o ba?

si da, merci

Andi spunea...

poi clar ca prins, altfel mai ziceam io bravo de 2 ori? :P