marți, 13 octombrie 2009

a cazut...Guvernul...traseul ramane



13 octombrie 2009 moment istoric- se destrama Guvernul Romaniei. Asta ar trebui sa fie adaugat pe http://ro.wikipedia.org/wiki/Guvernul_Rom%C3%A2niei si probabil ca va fi in curand.

Guvernul Boc a fost demis. Motiunea de cenzura depusa de Opozitie impotriva Guvernului Boc II a fost adoptata. 254 de parlamentari au votat pentru motiunea de cenzura, in timp ce 176 au votat impotrivă, cu 4 abtineri.

Dar ce se intampla acum? Se re re reintoarce Boc tza mighty? Prietenul la motziune se cunoaste? Ii va canta Presedintele un "Adio, dar ramai cu mine" sau ne-ndruma (pe termen limitat) neamtzul Johannes?

vom vedea. politica romaneasca - eternul mister :)

Oricum ar fi, eu in urmatoarele 10 zile fac turul Romaniei si nici caderea Guvernului nu ma poate opri! (acum chiar merge vorba, poate se va inradacina)



Soooo, maine merg la Bucuresti, la Conferinta ARACIS "Institutional Strategic Quality Management: from Minimum Requirements to Overall Quality Improvement" , vineri pe la Cluj, ca doar am si pe acolo de ajuns pentru master - ar fi frumos.
Vine Iasiul, cu-o evaluare institutionala - QA din nou, ca sa vezi!
Si ca sa fie ciclica treaba, ne intoarcem la Cluj, la minunatu-mi master- nu, nu sunt ironica, abia astept!

Incheiind bucla pe 26 is la Timisoara.

See you around (around everywhere) !

2 comentarii:

Unknown spunea...

Din păcate, guvernul Boc 2 nu a căzut, doar s-a upgradat la varianta Boc 2.1 şi se pregăteşte guvernul Boc 3 după alegeri. http://www.pntcd-cluj.ro/paul-sorin-tita/blog/guvernul-hopa-mitica-21

Ali Gavra spunea...

au mai ramas franturi, intr-adevar, implantate intr-o parte si alta.

si vor mai ramane.

intrebarea e cate si ce vor reusi sa faca acestea?... cred ca raspunsul ne vine dupa noiembrie