miercuri, 12 mai 2010

Două săptămâni de calitate

De asigurare a calităţii, ca să fim mai specifici.


Acum mă aflu în călduroasa Turcia – unde cică abia se termină primăvara, dar sunt cam 33-35 de grade – lângă Izmir, la cea de a doua vizită de studiu la Universitatea Adnan Menderes din orăşelul Aydin.


Şi pentru că nu te poţi sătura de calitate în Învăţământul Superior european/ naţional , după aceste 3 zile de lucru intens, mă găsiţi la Galaţi timp de o săptămână– unde are loc trainingul de pregătire a studenţilor experţi în asigurarea calităţii, organizat de Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România şi Agenţia Română de Asigurare a Calităţii. Pe post de „învăţător” , de data aceasta, nu învăţăcel. Cine ar fi zis? …


Îmi amintesc acum, şi încă nu înţeleg ce întorsătură ciudată pot lua lucrurile… speriată (nu ştiu de ce…dar erau o grămadă de animăluţe prin stomac – până în suflet – ce nu păreau să îmi dea pace ) … pe la 02 înainte să iau trenul către Bucureşti (prima mea dată când urmam să dorm „cu acte în regulă” în tren= la cuşetă) … mda… şi o foarte interesantă şi eliberantă plimbare nocturnă ce încă mi se activează când ascult Creep (Radiohead, duuuuh).

Mda, se pare că viaţa te poate duce unde nu te-ai fi gândit, decât poate în momentele de „day dreaming” – asta dacă eşti destul de orb/ optimist/ copil încât să crezi şi să îi joci jocul.


Suficient pentru acum. Am treabă şi, chiar dacă nu e deloc uşoară, îmi place mult pentru că mă pune în situaţii nu prea simple. J


Bring it on

Să aveţi şi voi o săptămână calitativă în ce sens vă gâdilă mai tare dorinţele ascunse.

2 comentarii:

Dragoş spunea...

ahahahahahaha în timp ce citeam că ascultai Radiohead - Creep atunci mi o bagat si mie shuffle-ul în winamp. Foarta tare faza =))

Ali Gavra spunea...

uu...dubash