sâmbătă, 13 februarie 2010

ANTI - Valetine's ... ?








Align Left

















... este vorba despre...
(da, era evident, am amorsat in titlu)

mirificul Valentine's Day


Ah, sf. Valentin... un sf. important si , de aceea , celebrat de americani. Da, intr-adevar, o traditie... peste niste mii de kilometrii distanta, nu aici in Romania!

Pentru inamorati, care tin neparat sa aiba o sarbatoare anume pentru a-si reinnoi si ei amorurile, avem o chestie numita Dragobete si este pe 24 februarie in fiecare an. - in unele zone chiar pe 28 feb., 1, 3 sau 25 martie - deci, dupa cum vedem, romanul e practic si pune mai multe dati in cazul in care una nu-i convine. (mai multe despre asta, cand i-o venii vremea)

Revenind, pe langa faptul ca NU consider ca e nevoie de o zi anume ca sa iti celebrezi dragostea pentru cineva, sa admitem totusi ideea unei "zile speciale" cu "acea persoana speciala".

Dar de ce trebuie sa sarbatorim ceva ce nu ne apartine-ne-om apuca oare sa sarbatorim si o Zi a Recunostintei? - ca doar americanii fac asta, noi om fi mai prosti?
Daca ar fi asa, sunt convinsa ca ar aparea tot felu' de porcarii de genul: curcan de plus, lumanari in forma de curcan...si, de ce nu, lenjerie intima a la curcan - uh, sexy!

Oricum pentru consumatorii unei sarbatori irelevante pentru natia noastra, pentru superficialii care vor investi bani in ceva chichi-bitzi-ritzi roz, de plus , cu puf sau fara, si, bineinteles cu o mare fundita, nu pot decat sa le urez un "hepi velantainsdei"si grija mare la cum se comporta in ziua de maine, pana la urma e SINGURA din an care cere dragoste si atentie pt fraierul/fraiera de langa tine!

Si, ca sa nu ziceti ca-s chiar insensibila, am ales cu atentie niste poze sugestive . Sa le savurati impreuna cu ursuletul de Valentinseul trecut pe care ati dat vreo 60 de lei





6 comentarii:

Anonim spunea...

Doar 60 de lei?!
Ursuletul de valentine's trebuie sa coste cel putin 10% din viitorul inel de logodna, care la randul sau e cinci salarii medii. Un calcul: 1500x5/10=750 de lei un amarat de ursulet care poate spune ceea ce pe multi barbati ii face sa isi inghita limba: I love you.

Ali Gavra spunea...

:))

clar, te rog sa ma scuzi

sunt de moda veche

Deea Cristea spunea...

:)):)):))

Bun Ali, ma bucur ca nu is unica 'ciudata' care refuza sa celebreze ziua asta :D:D:D Da, chiar ma bucur, chiar daca ratez o ocazie sa primesc un plus pufos si roz:P
I hate Valentine's day (ai vazut filmul?)

pfu... ce linistita ma simt dupa ce am citit post'ul;))

Diana_Teodora spunea...

No tu, nu fii asa revoltata. Sunt multi care castiga de pe urma acestei sarbatori, cum ar fi floraresele. Cresc vanzarile la trandafiri asa cum cresc vanzarile la sampanie de anul nou sau la carne de miel de Pasti.
Nu stiu de ce am adus vorba de bautura si mancare ;)). Poate pt ca dragostea trece prin stomac.

BogdiP spunea...

:))

Anonim spunea...

Of, i love valentines's day, e o zi minunată în care păsărelele cântă, chitările zboară şi câinii muşcă diferiţi copii pe stradă de faţă.
Sunt de aceiaşi părere cu tine Ali, doar că motivaţia mea este că nu-mi place să dau bani pe cadouri şi pe flori şi pe alte chestii... mai ales când vine vorba de fete :))