vineri, 13 martie 2009

Avioane de hartie catre Austria!

Pe Aripi de Hartie catre Austria!

Red Bull Paper Wings decoleaza in centrele universitare din 86 de tari - cu alte cuvinte, in toata lumea. In Cluj Napoca runda de calificari va avea loc vineri 20 martie,la Sala Gh. Roman din Parcul Iuliu Hatieganu,cu incepere de la ora 16: 30.

Orice student creativ care stie sa impatureasca un avion de hartie este invitat sa participe. Sa te inscrii este foarte simplu: intri pe www.redbullpaperwings.com , alegi Romania si orasul din care faci parte.

Exista trei categorii de zbor: distanta de zbor, durata de zbor si zbor acrobatic. Doar la proba acrobatica poti folosi lipici, foarfece sau alte materiale, in timp ce la primele doua categorii te bazezi doar pe indemanarea de a impaturi o coala de hartie A4, la fata locului.

Cei mai buni trei piloti din fiecare tara vor castiga bilete pentru un avion adevarat care ii va duce la Marea Finala de la Hangar-7, la Salzburg, in Austria, unde vor participa cei mai buni piloti ai avioanelor de hartie din intreaga lume.

Ti-ai dorit dintotdeauna sa pilotezi un avion? Crezi ca esti un as in modelarea avioanelor de hartie? Sau vrei sa-ti demonstrezi creativitatea la proba acrobatica? Daca raspunsul este DA, atunci inscrie-te la Red Bull Paper Wings. In timpul antrenamentelor iti recomandam sa zbori si pe: www.hangar-7.com, www.paperaircraft.com sau pe www.paperplane.org.

Niciun comentariu: