duminică, 31 ianuarie 2010

in sesiune...

... in sesiune...

timpul trece repede - zile trec, zile vin... e dimineata- la ora 11:000 - uite deja e seara, dar nu e problema - noaptea se invata mai bine (da, sigur)

timpul trece greu - " bun, acu doua ore citesc totul despre (X subiect)"... dupa 25 minute... "uh, cred ca ar fi cazul sa vad ce mai posteaza lumea pe facebook/ sa vad cat e scorul"

dieta devine brusc importanta : " vai, nu mai am legume. ma duc pana la magazin sa iau un ardei. nu pot manca doar carne..." / " nu e bine sa mananc toata ziua pate- ma pun sa gatesc ceva sanatos si gustos" ( mda, sigur, pateul nu mai e bun)

berea ... se transforma in cafea sau ceai
negru/ verde in caz bun

cei patru pereti din camera/ sala de lectura iti devin camarazi de nadejde ... nu degeaba ii contemplam toata ziua (hmmmmmm... nici nu am vazut ce paianjeni si-au facut panze pe la coluturile camerei...ar trebui sa curat pe aici. cartea mai poate astepta - doar nu vreau sa ma manance animalele alea- am vazut eu Arahnofobia si nu e de joaca cu asa ceva)

si ... bineinteles ... am neglijat blogul. vai, fanii mei vor fi dezamagiti! gata, pana aici! in sesiune imi permit sa scriu zilnic un post!

Oricum, sunt foarte mandra de voi si cu atat mai invidioasa pe sporul vostru! Stiu ca sunteti cei mai dedicati studiului fortat a la sesiune ... de altfel, nici nu aveti timp sa cititi aceasta postare fara noima...

Bafta, in continuare!

PS: anyone in for a beer? :D
+ un one of my favorites Tales of Mere Existence episode pentru inspiratie :)

7 comentarii:

Eu.. spunea...

ai uitat de intretinerea personala (nu pot sa invat cu unghile astea, trebe facute cu oja and stuff...groaznic) :))...FORTA - hai scumpa ca mai e putin :D :*

Ali Gavra spunea...

:)

true, same goes for you

hug

Anca spunea...

Foarte tare...procrastinarea asta ia forme nebanuite! Ma recunosc in multe dintre cele scrise si as mai avea eu o lista intreaga...chiar, ce ar fi sa facem un "Manual de proceduri al procrastinarii" daca tot suntem practicieni, sa facem treaba ca la carte! - Asta cred ca ar fi un subiect bun pentru "The best book ever"

Léda spunea...

Aaaa si cum ati uitat de contitie fizica? Ca sa poti sa inveti bine trebuie sa fi foarte in forma, deci trebuie sa stai cel putin 2 ore la sala indiferent daca a doua zi ai proiect sau chiar in acele doua ore ar trebui sa predai un proiect. :)))))))

Ali Gavra spunea...

:D

vad ca sunteti pline de idei pe planul asta ... e normal, nici nu e prea greu :)

Anca...ma bate gandu' cu cartea aia (o carte despre procrastinare cu rol de procrastinare- :P)

Eu.. spunea...

wow....asa o carte ar bate vanzarile de la "M-am hotarat sa devin prost"...clar..bestseller!!!...hm..nu ar mere mai intai o cercetare de mare anvergura..asa ca sa surprinzi o gama larga de tehnici de genu? :D

Ali Gavra spunea...

:)

ba da, cred ca ar trebui sa iti schimbi licenta :P

oricum, ca veni vorba, astept un post in care sa impartasesti lumii "descoperirile " tale. sunt interesante si cred ca de interes general.
cu totii avem momente de gelozie (gata, nu spun mai mult)