duminică, 5 septembrie 2010

Înapoi la tastat

Nu, n-am plecat, deci nu mă-ntorc. Ştiu, am lipsit ceva vreme de pe blogosferă, asta e drept. Am avut motive întemeiate în schimb… am fost în vacanţă! :)

Ei bine, generic vacanţă, întrucât multe multe s-au întâmplat pe perioada verii. Am lucrat, m-am trainuit, am trainuit, am văzut lume nouă, lume veche, am călătorit, am citit, m-am odihnit, m-am stresat, am visat – m-am şi trezit din vis … mi-am reconstruit viitorul (da, mă apuc de încăo Facultate, dar nu simt nevoia să detaliez acum, pentru ca deh, e complicat), am înotat în mare, am văzut şi eu în nu ştiu câţi ani un serial (In Treatment, nu-i rău), am înfiinţat un ONGT care bineînţeles, ca un nou născut plin de potenţial şi dornic de a schimba lumea, cere mult timp şi energie …

Toate acestea , cu bune, cu mai puţin bune, mă fac fericită, pentru că sunt ceea ce mă definesc. Munca, pasiune în ceea ce fac, dorinţa de a ştii mai multe, de a călători şi de a învăţa de la persoane cu care la prima vedere nu împărtăşeşti nimic, schimbare, speranţa de a păşi pe drumul visat – fără ca acest lucru să fie nici uşor, nici întotdeauna plăcut.

Ca întotdeauna, în mod misterios, şi acest sezon de vară s-a scurs rapid, iar asta nu mă întristează neapărat. Au fost multe lucruri de făcut, de trăit şi , ca întotdeauna, aceste experienţe mi-au dat imboldul de a vrea şi cere mai mult. Dacă stau să mă gândesc, pentru mine vara – cam de 3 ani încoace – e acea poţiune concentrată, necunoscută şi magică într-o sticluţă în formă de soare din care mă înfrupt cam 2 luni pentru a avea energie şi entuziasm pentru întregul an. Aşa mă simt şi acum, reîmprospătată şi impulsionată de acea forţă a tinereţii şi proactivităţii.

Ş-uite că am reuşit să îmi îndeplinesc cel puţin parţial unul dintre obiectivele propuse înaintea verii şi anume să îmi reînvii şi, de ce nu, reinventez blogul. Ei bine, nu s-au schimbat tare multe: am profitat şi eu de noile template-uri de la Blogger, am mutat şi adăugat una alta, dar, cel mai important, am adăugat o nouă secţiune ce cuprinde posturile mele în limba engleză. Nu pornesc de la ideea neapărata că mi-aş fi lărgit plaja de cititori, dar de ce să nu ofer posibilitatea oricui de a-mi rumega ideile, trăirile, frământările şi porcăriile debordate. S-ar putea să le facă ziua mai bună. Sau nu.

Acestea fiind spuse, îmi doresc un bun revenit şi îmi „semi” asum că voi încerca să fiu mai conştiincioasă în relaţia-mi cu jurnalul virtual.

Pace.