sâmbătă, 13 februarie 2010

ANTI - Valetine's ... ?








Align Left

















... este vorba despre...
(da, era evident, am amorsat in titlu)

mirificul Valentine's Day


Ah, sf. Valentin... un sf. important si , de aceea , celebrat de americani. Da, intr-adevar, o traditie... peste niste mii de kilometrii distanta, nu aici in Romania!

Pentru inamorati, care tin neparat sa aiba o sarbatoare anume pentru a-si reinnoi si ei amorurile, avem o chestie numita Dragobete si este pe 24 februarie in fiecare an. - in unele zone chiar pe 28 feb., 1, 3 sau 25 martie - deci, dupa cum vedem, romanul e practic si pune mai multe dati in cazul in care una nu-i convine. (mai multe despre asta, cand i-o venii vremea)

Revenind, pe langa faptul ca NU consider ca e nevoie de o zi anume ca sa iti celebrezi dragostea pentru cineva, sa admitem totusi ideea unei "zile speciale" cu "acea persoana speciala".

Dar de ce trebuie sa sarbatorim ceva ce nu ne apartine-ne-om apuca oare sa sarbatorim si o Zi a Recunostintei? - ca doar americanii fac asta, noi om fi mai prosti?
Daca ar fi asa, sunt convinsa ca ar aparea tot felu' de porcarii de genul: curcan de plus, lumanari in forma de curcan...si, de ce nu, lenjerie intima a la curcan - uh, sexy!

Oricum pentru consumatorii unei sarbatori irelevante pentru natia noastra, pentru superficialii care vor investi bani in ceva chichi-bitzi-ritzi roz, de plus , cu puf sau fara, si, bineinteles cu o mare fundita, nu pot decat sa le urez un "hepi velantainsdei"si grija mare la cum se comporta in ziua de maine, pana la urma e SINGURA din an care cere dragoste si atentie pt fraierul/fraiera de langa tine!

Si, ca sa nu ziceti ca-s chiar insensibila, am ales cu atentie niste poze sugestive . Sa le savurati impreuna cu ursuletul de Valentinseul trecut pe care ati dat vreo 60 de lei